Me, myself and I

Heisann 🙂

Jeg heter Stine Løvås, er 20år og bor i Vinje i Telemark. Min store lidenskap her i livet er hest. Jeg er hestefaglærling og har tre egne hester som betyr utrolig mye for meg. Jeg har også en smågal border collie og to nydelige puser. Jeg kommer fra Kragerø, men flyttet til Vinje for litt over ett år siden med verdens mest fantastiske familie. Jeg har fått være med å starte Vinje Hestesenter, noe som har vert veldig lærerikt og spennende. Jeg føler meg utrolig heldig som ble kjent med denne familien, som har hjulpet meg så mye siden vi møttes.

Kan jeg jo nevne at jeg er utrolig begeitret for det meste som er overnaturlig (betyr riktignok ikke at jeg er veldig ovetrosik av meg), jeg elsker å lese bøker (jepp, jeg har mine nerdefakter), twiligt sagaen er en klar favoritt. Jeg er også over gjenomsnittet interisert i film. Jeg får abstinenser om jeg ikke kan ha musikk på øra når jeg jobber (til Britt sin store frustrasjon^^) og jeg elsker å ta bilder av mine fantastisk flotte hester med speilreflekskameraet mitt.

 

Ikke fullt så begeistret for…..

Å betale regninger, alt som har med papirer og sure kontordamer å gjøre, annanas, mat som ser ut som det har levd en gang (fremdeles preget etter mange år som vegetarianer), slafs om vinteren, matte… og alt som kan minne om matte, trutemunn på bilder, linni meister!! søppel reality tv, sport eller hundehår i senga mi.

 

Favoritter

Bøker: Twilight sagaen!! Ingen over.. ingen ved siden.

Filmer: The Boondock saints, Dirty Dancing, American History x, Twilight, Riquiem for a Dream, Underworld, Pirates of the Caribbean, Bubble Boy, bridget jones diary og mange fler..

Serier: Prison Break, Weeds, Vampire Diaries

Musikk: Hører på mye forskjellig..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: